maanantai 1. syyskuuta 2014

Vattenfall & Suomi-Ruotsi maaottelu

Syyskuu ja ehkä maailman epäaktiivisin bloggaaja täällä taas! Hah, kieltämättä tosta viime postauksesta vähän turhan pitkä aika. Jotenkin vaan nyt kun koulu taas alko, ei oo ollu aikaa olla koneella eikä kuviakaan oo kertyny kameraan kun säälittävät muutama. Mut ehkä tää taas tästä lähtee.. toivottavasti!

Mutta asiasta toiseen, nimittäin lauantaina oli siis vattenfall seuracup finaali, jonka jälkeen lähettiin Janalaisten kanssa kohti olympiastadionia ja Suomi-Ruotsi maaotteluun!
Tosta vattenfall finaalista vaikka sen verran et mulla oli lajina siellä 2000m ja teinkin mun uuden enkan! Jees.
Siinä joskus puol 4 aikaan Turengin ala-asteella oli ruokailu, jonka jälkeen lähettiin bussilla sinne Helsinkiin. Kun oltiin perillä, kaikki noi seurat jotka oli mukana vattenfall finaalissa, meni sinne stadionille ''kunniakierrokselle'' ja siellä ne seurat esiteltiin yms. Oli kyl hieno fiilis olla siel radalla kun katsomotkin oli aika täynnä! Sitten me mentiin sinne katsomoon ja kannustettiin Suomea semmotteet about 4 tuntia. Illasta tuli aika hemmetin kylmä mut kyllä siitä selvittiin, vaikka nyt sitten täällä ollaan miljoonan peiton alla nenäliinojen kanssa.. Noo oli se sen arvosta!

Niin ja aijon tosiaan nyt taas ryhdistäytyä tän blogin kanssa! Teen tässä lähipäivinä postauksen kuulumisista ja sen semmosesta kun en nyt tähän viitti kaikkee tunkee. Mut tossa nyt vielä noita kuvia lauantailta. Viettäkää kiva syyskuu, tsehe

suomi-ruotsi tmstms 004 suomi-ruotsi tmstms 006 suomi-ruotsi tmstms 008 suomi-ruotsi tmstms 017 suomi-ruotsi tmstms 019 suomi-ruotsi tmstms 027 suomi-ruotsi tmstms 039 suomi-ruotsi tmstms 052 suomi-ruotsi tmstms 053 suomi-ruotsi tmstms 054 suomi-ruotsi tmstms 062 suomi-ruotsi tmstms 068 suomi-ruotsi tmstms 071 suomi-ruotsi tmstms 081 suomi-ruotsi tmstms 083 suomi-ruotsi tmstms 084 suomi-ruotsi tmstms 085

2 kommenttia: