sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Life is good

delete 004
4 viikkoa koulua takana, ihan liikaa muutama vielä edessä. Eh. No arkeen on ainakin palattu ja syksykin virallisesti täällä. Mulla vois olla vaikka kuinka monta kuvaa tuolta ulkoota ja maailman menoista, mut en vaan oikeesti oo liikkunu kameran kanssa yhtään missään. Kun ei viittis kokoajan jotain kännykkä kuviakaan tänne tunkee. Mun pitäis varmaan pakottaa itteni raahaamaan tota rakasta nikonia kaikkialle, Mut eiköhän toi kuvailu innostus oo pikkuhiljaa tulossa takas!
delete 002 delete 013
Tässä pienen hiljaisuuden aikana on tapahtunu hirmusesti kaikkee, en ees muista kaikkee mistä vois kertoa. 
Värjännyt hiukset, kyllästynyt kouluun, ollut paljon kavereiden kanssa, mennyt Janalaisten kanssa Ruotsi-otteluun, tehnyt uuden enkan 2000m, sairastunut enterorokkoon, kärsinyt hullun nuhan, syönyt ilmaisia magnumeja ärrältä, tehnyt uusia hyviä biisi löytöjä, juossut koulussa 1500m 6,21 minuuttiin, ollut ekassa ripari-infossa, nähnyt Hennaa pitkästä aikaa & saanut uusia tuttavuuksia. Näin tälleen lyhyesti ja ytimekkäästi. 
Menin tosiaan perjantaina Hämeenlinnaan Hennalle yöksi. Oli ihana nähä taas! Meijän oli tarkotus mennä sushille mut se vähän jäi ja jostain kumman syystä päädyttiinkin heseen. Nooo sushit sit seuraavaan kertaan! Muutenkin tuli pyörittyä ymäri kaupunkia. Hese, mäkki, joku kahvila, hyki ja mitä näitä nyt on.. Näin Hennan kavereita ja tutustuin uusiin ihmisiin joka oli ihan huippuu! Taisin muutenkin hieman ehkä rakastua Hämeenlinnaan, hups.. Sinne siis uudestaan pian please!
Lauantaina kun lähin, käytiin siinä samalla mun sedällä ja näin taas mun ihanan pientä serkkua. Voii se on niin sulonen. ♥ 
Ens viikolla lähtee käyntiin kasiluokan ekat kokeet, joita on mukavasti joka päivä paitsi maanataina. Hah, mitä mä vielä tässä vaiheessa valitan. Mut viettäkää rentsi viikko!
002

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti