tiistai 30. syyskuuta 2014

Feeling autumn

005 neaanight 002 001 neaanight 009 neaanight 003 neaanight 010 neaanight 011 neaanight 024 neaanight 026 neaanight 029 neaanight 040 neaanight 062 neaanight 058

Heej! Piitkästä aikaa ees jonkunlaista kunnon postausta. Nyt pitää oikeesti ottaa itteeni niskasta kiinni.. hah eipäs nyt taas aleta jeesustelemaan tosta asiasta, haha. 
Huomaa kyllä oikeesti et syksy on tosiaan täällä. Hyvä kun just ja just tarkenee olla ulkona ilman et saa jonkun hypotermian. Mulla ei ees ollu mitään kunnollista takkia tälleen syksyks ja käytiinkin willassa ettimässä mut eeei mitään. En tajuu, miks niitä oikeen kokosia takkeja on niin vaikee löytää? Mut sitten thank god löysin netistä täydellisen takin! Pelotti vähän et jos se onkin ihan väärän kokonen eikä sovi mulle yhtään mut se osottautu just sopivaks. Huuuhh!
Noi kuvat on suurimmalta osin siis perjantailta, kun olin Nealla yötä. Tai siis ruokakuvat, kröhöm. Lauantai menikin vaan ulkona ollessa ja sunnuntaista ei ookkaan mitään kerrottavaa. En ees muista koko sunnuntaista mitään.. hyvä muisti ja silleen. Jaaa muuten on ollu ihan perus arkee.
Oltiin saatu ne semmotteet ripari laput jotka piti palauttaa viimestään tänään, ja perjantaina saa sitten tietää mihin leirille pääs. Huii, jotenkin hirmu jännää et ens kesänä pääsee ripille. Niiin se aika menee. 
Kohta olis lähtö treeneihin joten tää taitaa nyt olla tässä! Btw lisäilkää mua snapchatis - velluz :--)  
                                                                                          

4 kommenttia:

  1. UPEE TAKKI! pakko saada joku ton tyylinen munki :)

    http://melidas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. ihanan syksyisiä kuvia ja toi takki, rakastuin♥

    VastaaPoista