maanantai 10. helmikuuta 2014

the da weekend


Heips! Viel kaks viikkoo pitäs jaksaa ja sitte se ansaittu viikon loma, uuh! 
Ja viel 110 päivää kesälomaan. Badam tss. Tää sää on jotain niin kamalaa, vois noi lumet sulaa vaikka kaikki ja kevät alkaa tai sitte voisin vaa vaipuu johki talvihorrokseen. Pleaseee.

Mut siis, perjantaina näin pitkästä aikaa hennan! Hihheh, oli jotenki hieno tunne ku menin veeralle ja siel se henna oli tuiii. Oltiin veeral sit jonkin aika hennan ja nean kaa ja joskus kuuden aikaa lähettiin hennan kaa meille. Henna tuli meille siis viikonlopuks. Käytiin vaa nopeesti meillä ja sit lähettiin kohti tervakosken ylpeyttä, ravintola pikku nisa <333 Siellä sit essi ootti meit. Oooh fatties.
Ku oltiin syöty, käytiin kaupas jaaa sitte meille.

Lauantaina sit lähettii hennan kaa hml ku essi oli lähteny ja käytii kirppiksel janäääi.
Mun mukaan eksy termosmuki 1.20e(!!!) väritön kynsilakka, huulipuna ja 4 nutrilett patukkaa (ahhahahah oli pakko ostaa ko sai neljä 2e)

Siinä me illal sitte koitettiin rikkoo flappy bird enkkoi, käytiin saunas ja oltiin ilta kaksin meillä kun muut hyypiöt oli pois. Yritettiin eka illal kattoo kauna 3 netflixist, MUT koska meijän kone kuolee kohta, ei ehitty kattoo ku jtn 5min ja pam kone mukamas ylikuumeni ja sammu. Uus kone ois jees.... Päädyttiin sit kattoo tv'stä nauhotuksest emily rosen riivaaja. Heheeh hui.
Sunnuntaina sit lähettiin 12 pelaa sulkapalloo saritankaa ja henna tuli mukaan kattelee ja pelashan se myöös.
Joskus 3 aikaa sit henna lähti meilt jaaaa sittenpä tuli se helvetin maanantai and here i am.

Voisin nyt vaa kääriytyy peiton alle ja ottaa pikku nokoset... oioi good idea!


haha en muistakkaan koska viimeks oisin laulanu singstarii!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti