torstai 27. helmikuuta 2014

espresso con panna


Hejssan :-) Tänään jo torstai, kohtahan jo se koulukin taas alkaa. Damnit. Tähän mennees hiihtolomal en oikeestaa oo juurikaa muuta tehny kun ollu kavereitten kaa ja nauttinu lomasta. 
Eilen keskiviikkona, mentiin siis saritan, nean ja veeran kaa willaan. Meijän piti nähä ritakin mut se tuli just kipeeks.. Noh oli kyl kivaa! Törmättiin siel kans essiin ja aadaan haha! Syötiin subissa (15cm täysjyvä kanateriyaki, ilman juustoo paahdettuna, kaikilla kasviksilla & öljy (hot louisiana loppu perkele) oinam♥) ja käytiin robert's coffeessa. Käytiin varmaanki kaikki kaupat läpi, ja kuluhan sitä aikaakin! Mun mukaan tarttu vaan 3 juttuu, joista voin laittaa kuvat seuraavaan postaukseen ku unohin ottaa kuvat oops. Tigeristä semmoi buddha valaisin, h&m lökärit ja cubukselta mustat farkut! Tarkotuski oli vaan ostaa ne farkut joten niin :--)
Sitten ku oltiin takas tääl tervakoskihoodzilla, sarita tuli yöks. Käytiin kaupas, saunottiin, laitettiin kasvonaamiot, luettiin blogeja ja katottiin harry potter. Parasta tsih<3
Ja nyt sitten ottamaan kaikki irti täst loppu hiihtolomast, ja jännityksel ootan niit lauantain kisoja!! Kääks!

joolol mitäs me munkit
 









4 kommenttia: