maanantai 17. helmikuuta 2014

I see fire, inside the mountain










Hetki taas menny kun viimeks postannu. Eihän mulla oikeestaan ees oo mitään aikaa millon pitäis postailla, postailen sillon kun jaksan, on inspiraatioo ja jaksaa ees avata koneen. Mitäs sitä suotta postailemaan jos ei oo mitään kirjotettavaa.
Viime torstainahan oli penkkarit, ja nää tän yhteiskoulun abit piti abi-shown. Ne puvut oli himo siistei! Siinä ne jako niitä ''palkintoja'' ja jotai ohjelmaa siinä kans. Mulle kävi vähä hullusti, joku hemmetin iso (ja kova) karkki kolahti suoraan otsaan! Aijai, semmottees sekunnin murto-osas siihen kasvo sellai tosi kaunis vuori.. ihanaa se loppu abi-show vaa pitää kättä siinä ees. Awkwaaard. Ens vuonna kypärä päähä hahah! 
Thank god sain saritan pipon käyttöön! Tuliha siihe semmoi kiva arpi ja mustelmaki (joka näkyy vähän vielkäki...) mut kyllä täst selvitään eh.
Torstai-iltana käytiin kattoos mun veljen wanhojen tanssit. Tuntu jotenki jännältä, vastahan me oltiin ihan pikkusii. Tanssi onnistu kyl tosi hyvin! Perjantainahan oli sit se viralline wanhojen päivä, ja käytiin viel kattoo koulupäivän aikana se.
Viikonloppukin oli ja meni, ja nyt maanataistaki selvitty. Eli enää 4 freaking koulupäivää ansaittuun hiihtolomaan!!! Mun puolesta vois olla vähä pidempiki loma ku viikko. Nojoo.
Huomenna sitte laulukoe, wish me luck! 

2 kommenttia:

  1. Oi ompas veljesikin wanhoissa ollu kauniita mekkoja! Ite tanssin just perjantaina wanhat, sitä päivää kannattaa kyllä odottaa :)

    http://heavenonearth-juuuli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. samaa mieltä! ja oih ihana kuulla, varmasti kannattaa! :')

      Poista