torstai 28. marraskuuta 2013

''I've got an elastic heart''



Moikka! No eipä se talvi sieltä sittenkää vielä tullu.. enää mitää lunta näkyny yhtää! Tosin ku sitte nää tiet on iha jäässä ja ku kouluu menee nii pitää kävellä tyylii jossai nurmikol ettei lennä perseellee.
            
No mut siit yleisurheilust sen verra et mitäny 1 treeneissä oon vast käyny, nii vaikuttaa oikeesti iha super kivalta! Se ryhmäki tosi kiva ja pieni. Nyt on paikat niiin kipeinä niist treeneist mut ei kipuu ei hyötyy, eiks se nii menny ;) hahah. Lauantaina sit taas!
               
Tänään koulus sit taidettii mennä lupautuu hennan kaa johki koulun itsenäisyyspäivä paraatiin johki kynttilän kantajiks torstaina... eli kävellää siin paraatin ees kynttilät kädes ja laittaa ne tohon johki tervan kirkon sota haudalle. Ou nou. Luulin sillo ku lupauduttii et siin ois muiltaki luokilta tyyppei mut näköjää ei... nonni! Noh, ei kai se nii paha voi olla.. vai??
      
Ja tänää koulun jälkee mentii hennan, nean ja veeran kaa bussilla riksuun. Käytiin subissa (ah rakkaus) ja sit vaa prismas ja kirpparil ja tällee. Ei mitää ihmeellistä. 
Mut aaahh niin ihanaa, huomenna ei kouluu! On siis taksvärkki päivä mikä meinaa sitä et mun pitää imuroida tää meijä kämppä. No on se ny parempi ku kouluun mennä! Ja maanantaina alkaa sitte 3. jakso. Ei se ny mitenkää hirveen kiva oo.. ehkä sen nyt kuitenki sit 2kk kestää.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti