sunnuntai 17. marraskuuta 2013

30 päivää!



Moikka! Aattelin nyt tehä postauksen tästä meijän matkasta koska siihen on enää 30 päivää!!! *woohoo*
Eli lähetään 17.12. kohti Floridaa ja ollaan Miamissa viikko ja toinen viikko vietetään sitte Naplesissa. Eli 2 viikon matka jos joku ei osannu laskee. Hahah. 
Lisään tähän postaukseen kuvia Thaimaan (jossa oltiin 2 vuotta sitten jouluna) ja viime kesän Englannin matkasta! Ne on ainoot matkat josta löytyy kuvia tältä koneelta haha. 



Nää Thaimaa kuvat ei ny oikeen ees tähä liity kun matkataan toiselle puolelle maapalloo, mutjoo piti tänne nyt jotai kuvii laittaa! 
Noin vuos sitte muistan ku porukat kysy multa ja mun veljeltä et minne me haluttais matkustaa ja vastaus oli molemmilta Usa. Oon haaveillu niin kauan et pääsisin sinne ja aaahhh nyt finally. <3 _tasan kuukausi_ huihh. Oon matkustellu paljon mut ei mul yleensä jo kuukautta enne oo iskeny matkakuume. Haha, mikäs siinä. 




Meillä on välilasku Berliinissä (?) josta sitte lennetään Miamin lentokentälle. Lähetään just jouluaattona (tai joulupäivänä huuh en muista) meijän vuokra-autolla ajamaan kohti Naplesia. Lento takas Suomeen lähtee 30 päivä eli uudenvuodenaattona ja ollaan Suomessa sit 1. päivä tammikuuta! Eli uusvuos menee sit lentokonees wuuhuu. Haha, no ei se nyt nii paha juttu oo. Kunha ei mikää raketti räjäytä meijä konetta. :p












Tää oikeesti tuntuu tyhmält tunkee keskelle jotai Florida postausta jotai Thaimaa ja Englanti kuvia... ehehhe. Mikäs siinä. Sitten ku tuun niin luultavasti teen siitä 2 postausta, ekasta ja tokasta viikosta erilline. Just for an information. 





Tähän loppuun viel näit miami, naples ja florida kuvia from google kuvahaku *applause* 
Tämmöne aika turha postaus mut tulipaha nyt laitettuu noit Thaimaa kuvii ja kerrottuu et tosiaa kuukauden pääst lähen tonne päi maailmaa. 
pspsps. voitte bongailla tost alhaal olevast kartast sitte miamin ja naplesin vink vink ;)





 

4 kommenttia: