lauantai 16. marraskuuta 2013

If you're a bird, im a bird





 


Heiheihei mitä tää on, ollaan jo marraskuun puoles välis mikä meinaa sitä et kohta on joulukuu??? hashtag järkytys. Taino emmä ny ees tiiä mikä siin nii järkyttää.. varmaa se et 2 kuukauden pääst on jo vuosi 2014 ja vastaha oli 2004. “Time is your only enemy, it disappears very quickly and never gives you a second chance.”  Heh, synkkää.
Mut mennää nyt siis näihi ''kuulumisii'' eli eilen olin saritalla yötä. Ku tultii koulun jälkee meille ja oli tarkotus kattoo Ema 2013 mut huppistakeikkaa tottakai tuli just ''teknisiä ongelmia'' eikä ollu muute eka kerta.. No mä sit viskasin jotai turhaa mukaan ja lähettii kohti saritan pesää. Jossai vaihees käytii kaupas ja sit tehtii noit meijän bravuureit, kanahampurilaisii fakyea. Illal katottii the notebook joka on oikeesti vaa niin superhyvä!! Kuolen ryan goslingin seksikkyydelle uh. Haaha joo.
Lähin siin jo 12 aikaa ku lähettii hämeenlinnaa ja siel käytii syömäs, kattoo nalaa ja sen pentui ja sit viel kaupoil. Ku tultii kotii nii vedin siin semmotteet 3 tunnin tirsat hupss. 
Mut joo täsä tää, hyviä lauantai-illan jatkoi kaikille, hehe ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti